Мальовнича веселка над полем
Хто побаче, тому пощастить
Розпрощатися з бідами, з болем,
Шлях до успіху й щастя відкрить.
То прикмета, то мудрість народна,
Що існує багато вже літ,
Навіть темна космічна безодня
Бачить людства надій і мрій цвіт.
Свидетельство о публикации №114080404222