Скажи, яким бува у щастя колiр

    Скажи, яким бува у щастя колір?
    Спитай у росистих, квітучих садів,
    У хвиль Дніпрових, біжать що поволі,
    У хліба, що в полі налився й дозрів.

    А, може, побачиш його ти в очах
    У люблячих, щірих і променистих,
    У ніжних, у маминих, рідних руках,
    То колір любові - теплий і чистий.

    То щастя є колір, живий він в серцях!


Рецензии