Я до тебе горнуся-милая...
Укажи мені шляхи битії,
Я втелю їх на світанку квітами,
І втечу у наш святий диво-край.
А в дорозі,що в'ється між житами,
Між тяжкими ночами,розсвітами,
Відшукаю наш зоряний рай.
Я до тебе горнуся-милая,
Покажи мені ніжність тендітнуюю,
Заплети в мою косу,у світлую
Деревію суцвіття трави.
Свидетельство о публикации №114080403957