чекання
не палять твого теперішнього.
я чекаю на тебе справжнього
як дошколя чекає вересня;
як весни чекають коти бездомні;
як чекають походу в трактир
веселі та безсоромні;
як чекають на порятунок
далекі голодні діти;
як моя мила подруга
чекає від хлопця на самі звичайні квіти;
як чекає на воду
уся помираюча на базарі риба;
як чекає на хлопця сім'я,
сподівається, щоби той не схибив;
як чекає дівча
на коханого з армії;
як чекають усі
приверженці моногамії;
як кити помираючи також
на когось чекають;
як чекають усі,
що взагалі хоч якісь почуття мають.
я чекаю на тебе так сильно,
що зложивши усі іх відчайдушно кричащі чекання
поряд з моїм
то буде здаватись, що це
лише гомінке
приголомшуюче
мовчання.
Свидетельство о публикации №114080400168