Исследователь Райт. A rocket explore
Как-то полетел быстрее света.
Он стартовал стремительно
Вернулся относительно
предыдущей ночью на рассвете.
A rocket explore named Wright
Once traveled much faster than the light.
He set out one day
In a relative way,
And returned on the previous night.
Anonymous
Свидетельство о публикации №114080410022