Десантники

                Сьогодні день десантника

Ми всі десантники
У цьому світі білім,
Не всі романтики,
Життєвий простір ділим.

Живе хтось там, де є,
А хтось чуже хапає,
Кричить, скрізь все моє,
В незгідних вмить стріляє.

Ковтнув би цілий світ,
Ну, що йому до інших,
Причина він всіх бід
Людей за нього ліпших.

Не бачить він кінця,
Який прийде десанту,
Навіщо бійка ця
Й збиратися у банду.

Де висадився ти,
То там й живи спокійно,
Себе ти посвяти
Кінець настав би війнам.
03.08..14.




 

    


Рецензии