Ось бачиш...

Ось бачиш, як складається в житті -
Він з нею не з любові одружився.
Вона була багатою тоді -
Не довго думав він, тож ні, він не барився!

Діток, чомусь, Господь обом не дав,
Так і живуть - сплять на окремих ліжках...
Він, змолоду, красиву вроду мав
І зараз, дуже схожий на артиста.

Вона, напевно, старша і брудніш -
Тому його в дворі собі тримає...
А я вважаю, що немає гірш,
Коли відношення, в когось, такі бувають.

Він йде собі, де хоче і вона.
Лиш бачаться над вечір, як знайомі.
Як наймит він - не має ні кола,
Вона ж - господарка, газдиня в своїм домі!

Пишу це не від заздрості, хоч він,
Для мене, як той місяць ясний в небі...
Я одинокая... Та він же не один -
Літає всюди, та в сім*ї своїй він лебідь!


Рецензии