verse пробую..

It’s verse of my life
In each day, where empty and lonely
My soul feels the knife
Of the deep into which I falling

Who can say where is my home?
Who may one day take me to heaven?
Where I have never been alone
Where love, trust and understanding

How can I keep my life in purity?
When everywhere just pain and lies.
How can I feel in security?
Under indifferent skies…


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.