Зустрiлися...
Бо так важко одній на землі
Які там зорі...Яке там небо...
Лиш тільки Ти потрібен мені
І от ми зустрілися, так довго чекала
Іди-но сюди, я Тебе обійму....
Всім тілом й душею Тебе я кохала
Тепер ми, нарешті, щасливі в раю...
Свидетельство о публикации №114080304055