Дiждуся

Як тебе не бачу
Ледве я не плачу,
Як без тебе жити,
Що ж мені робити?

Ти ж була зі мною
Цього річ  весною,
Як настало літо
Ти пішла й з привітом.

І кудись пропала,
Вернешся сказала,
Та уже і осінь,
Жду тебе і досі.

На курорті може,
Що на тебе схоже,
Ти відпочиваєш,
Щодня засмагаєш.

Мене обдурила,
Наче полюбила,
Бачу ж на сьогодні
Палець я самотній.

Я тебе діждуся,
Милая Надюся,
Та прощу цю зраду,
Лишим все позаду.

Й знову заживемо
Разом, не окремо,
В злагоді й коханні
І щодня в пошані.
03.08.14.


Рецензии