Golden illusion

On a mirror wall draws an illusive trace…
In reflection I see golden image of face
Can you tell me, who are you? What secrets you keep?
But like stone in sea I'm drowning deep…

In your eyes, in your eyes…
I see, I see…
Way to lost paradise
Endless hope and my lee

It's a magic of feeling, how could you forget
Our past was so perfect, but you still regret
All answers we needed, you have seen in sleep
And may be it causes me to drown so deep…

In your eyes, in your eyes…
I see, I see…
Way to lost paradise
Endless hope and my lee

Time always was nothing, but wounds never heal
Constrain your wishes, my promise like steel
My golden illusion – you make me weep
But each time I see you, I'm drowning deep…


In your eyes, in your eyes…
I see, I see…
Way to lost paradise
Endless hope and my lee

©2004 Lau Goldman. All rights reserved.


Рецензии