Get down, slowly

Better u
called me  - a lane 

Better u called me
pass-free

Better und better
u call me today  -  anything

Better yr towns - washed out
Better feel i  me  -  no pain            ( ?  )

Suki , что - вокруг  шастаете
с окладами

Кончится - поёбень


Рецензии