Покажи менi мiсце, де час вiдлiтаэ у вирiй

Покажи мені місце,
Де час не літає у вирій,
Покажи мені місце,
Де вічно панує весна,
Де дитина мала
І сьогодні, і завтра у мирі,
Де б дитина мала, де б дитина у щасті і мирі жила.
-
Покажи мені місце,
Де час не зірвався у прірву,
Покажи мені місце,
Де здалеку чути грозу.
Де за руку веде,
Де за руку веде мати сина,
Зупинилися дні, зупинилися дні і у щастя не крадуть часу.
-
Покажи мені місце,
Де час відлітає у вирій,
Покажи мені місце,
Де осінь приходить й зима.
Де босоніж в поля,
Де розквітла моя Україна.
І не буде для щастя, для щастя не буде кінця.


Рецензии