Чекати i любити

Щодня то ураган,то сильний дощ,
Штовхає в мої шибки пишні віти,
І не дають мені вони черствіти,
Від кроків прорезиняних підошв.

Так небо плаче серед сірих площ,
Шепочуть краплі людям заповіти,
І не дають вони мені зомліти,
Серед постійних,нескінченних прощ.

І я щодня тікаю в зелень рощ,
Бо нікому тепер мене жаліти,
Не добре це-в сімнадцять посівіти,
І горем прорости крізь сталі товщ.

І біллю прорости сталі міць,
Надією за мить перегоріти,
Мені ж дано чекати і любити,
Тебе...І віру втримать силоміць.


Рецензии