Про цензуру

Як журналіст,
Скажу вам щиру  правду,
Цензура є усюди, і завжди,
На неї ображатися не варто,
Або ж до журналістики не йдіть,
Хто хоче, скаже, і його почують,
А хто не  хоче - Цензор тому злий,
Адже як поклик справжній не спинити,
Він тягнеться  крізь все в серця людей,
Його хоч кулями ви спробуєте вбити,
Він тільки  лиш міцніше проросте,
Занадто перейматися не варто –
Талант існує завжди,
Попри все!
2.07.2014


Рецензии