Волошки

Волошки-волошки
В блакитних спідничках,
В білесеньких  стінах,
В прозорій водичці.

Приніс вас коханий,
Єдиний і любий.
Мене цілував Він,
Мене приголубив.

Залишилось смутку
У мене лиш трошки.
В білесеньких стінах-
Блакитні волошки.


Рецензии