Ильин день
Предвестниче пришествия Христова,
Услышь наше молитвенное слово!
Мы молимся о мире на земле.
Святый пророче Божий Илие
Вознеслся еси на колеснице,
Во славе Божьей в огненных языцех.
И мы поём "Eleison Kyrie!"
Святый пророче Божий Илие,
Ты Богу отнеси нашу молитву.
Желая прекратить лихую битву,
Мы молимся о мире на земле.
02.08.2014 г.
Александра Анкира
Свидетельство о публикации №114080201794