Если тебе кто-то нужен другой
Якщо тобі хтось інший треба,
Бодай на мить, а чи на все життя
Тоді мені нема в тобі потреби –
Я спопилю до тебе почуття.
Як забажаєш втамувати спрагу
Ти із чужого джерела –
В ту ж мить і висушу свої джерела.
Й для всіх у світі стану я пуста.
Якщо зволієш ти зігрітись
Під променями іншого тепла –
Я стану брилою із криги,
Й в душі моїй буде зима.
Я вичерпаю з себе ніжність
Й розвію вітром по степу.
Я зникну з твого горизонту,
І на твою дорогу не зверну.
Свидетельство о публикации №114080106040