Убивця за грошi

За убивство платять гроші
І знаходяться такі,
Що ці справи не хороші
Роблять завше й залюбки.

Убивають кого скажуть
І дорослих і дітей,
Та ніколи не промажуть
Й це заради лиш грошей.

Моляться вони ще й Богу
І поклони йому б’ють
Та виходять на дорогу,
Знов вбивають і кров ллють.

Заробивши свої гроші,
Роблять лагідне лице,
До родини йдуть хороші,
Там їх люблять лиш за це,

Що багато заробляють,
У квартирі усе є,
Бо в родині і не знають
Все про щастячко своє.

Та завжди як є не буде,
Хтось застрелить і його,
Бо надів колись він пута
Від господаря свого.
30.07.14.


Рецензии