Химера

Не має мовного бар’єру, бар’єру світосприйняття,
Це  вигадки, якась  химера, з якої почалась  війна,
Ота кривава  ненажера,
Руйнує душі і життя,
Хто вигадав її не знаю,
Я римою її спиню,
Віршами міцно обмотаю
Немов у казці не пущу,
Я закликаю  вишиванку,
Рушник,
Весільний коровай,
Велич  Дніпрового світанку,
І весь смерековий розмай,
Химеру ту,
В болота гнати,
На перехрестя,
В Нікуди,
Щоб гірко не ридали мами,
Хрущі над вишнями гули!
31.07.2014


Рецензии