Не зiгнулися

Ми обов’язково досягнемо,
Плюньте в того,
Хто скаже,
Не зможемо,
Припиніть жити болем,
І відчаєм,
На дивані лежати з новинами,
Працювати час просто і віддано,
І  тоді ми все зможемо, встигнемо,
І тоді не одмінно розквітнемо,
І брехня, не здолати хабарників,
Не давайте, вони і не братимуть,
Не ховайтеся хлопці від армії,
Вас дівчата палкіш цілуватимуть,
Не можливо за день усе виправить,
Не можливо і за кілька місяців,
Ми  усе неодмінно здолаємо,
І досягнемо працею гідною,
Щоб онуки і діти  гордилися,
Що їх предки під натиском ворога,
Не зігнулися, і не зломилися!
31.07.2014


Рецензии