Цiлуй

А ти цілуй її, цілуй,
Весна мина,  минають ночі
І солов’ї зараз охочі,
Заснуть,  як осінь в мить прийде,
Цілуй вуста - пелюстки
Зваби,
Цілуй очей її смарагд,
Цілуй так палко,
Щоб не зрадить,
Гріхом по серцю,
Не завдай,
Страшного зрадою удару,
А ти кохай, її кохай,
Цілуй волосся,
Шоки,
Вії, долоні,
Мрії,
Знов вуста,
Цілуй коли народить сина,
Цілуй, що донька підроста,
Цілуй її як постаріє,
Кохання не  мина в літах………
30.07.2014


Рецензии