Червоний туман

Червоний туман... Досі триває бій...
Не знайти більше спокою в звуках зброї...
На шматки розриває серце нестрерпний біль!
Україно, сини твої гинуть, герої!!!
Матуся крізь сльози вже сонця не бачить,
Вже малі діточки не чекають на тата...
Та життя наших рідних нічого не значить
Для кривавого, підлого нелюда-ката...
Дуже страшно дивитись останні новини,
Бо від болю, від відчаю - хочеться вити!..
Мужній воїн, герой наш - лежить в домовині
Блідий і холодний... Він прапором вкритий.
Хто сказав, що так просто забрати в нас волю?..
Хто сказав, що так просто посіяти зло?..
За собою залишите хаос, поламані долі...
Ви, бездушні агресори, камнем підете на дно!
Не пробачить народ вам НІКОЛИ життя тих солдатів,
Що від куль тих ворожих, ганебних, прощались зі світом...
Україна не вмерла. Наш дух бойовий не зламати!
На землі, вами спаленій, знову розпустяться квіти!!!
Червоний туман...Ще досі триває бій.
Окупантів жорстоких до пекла чекає дорога!
На шматки розірве серце ворога сильній біль...
Від ненависті землю очистить добра перемога!!!


Рецензии