Цвiли квiтками роки молодi

    Цвіли квітками роки молоді,
    Та згодом перейшли у сиву пам"ть,
    З тобою нам не вірилось тоді,
    Що весни на вітрах часів зів"януть.

    Що з нами відцвіте наш любий сад,
    І заблукають десь назавжди мрії.
    Життя не повернути знов назад,
    Та відають про це, літа лиш зрілі. 
   


Рецензии