З Перемогою

Повертайтесь  живими додому,
Я солдатів благаю, молю,
Вас чекають кохані красуні,
Мами, діти і інша рідня,
Повертайтеся  не у відпустку,
А тому що скінчилась вона,
Абсолютно даремна, й безглузда,
Ця смердюча й пекельна війна,
Ми не воїни, ми хлібороби,
Щирий серцем, співучий народ,
Та до шаблі ми станем хоробро,
Не відступим від неї на крок,
Нам всі байдужі кулі ворожі,
Все одно  досягнемо зірок,
Ворог скалиться, грізно  лякає,
Повертайтесь живими  прошу,
З перемогою швидко вертайтесь,
Я про неї рядки напишу,
І в рядках тих розквітне країна,
Котить хвилі могутній Дніпро,
За столом заспіває родина,
І зі співу змужніє  добро!
30.07.2014 


Рецензии