За святковим столом
Стиглий серпень вже знов за вікном,
Пламеніє червона калина,
За святковим, багатим столом
Найрідніша зібралась родина.
Я щаслива вас бачити знов,
Любі діти мої, милі друзі,
Хай лунає багато промов
Найщіріших у нашому крузі.
Хай зігріє любов"ю й теплом
Моя хата, (вас довго чекала),
Моя радість огорне крилом,
Ви приїдите, вірила, знала.
А сьогодні святкуємо ми
Нашу радісну зустріч, жаданну,
За столом на очах зі слізьми,
Бо здійснилося наше бажання.
Хай радіють і небо й земля,
Хай радіє червона калина,
Дочекалась дітей, тому я
Найщасливіша в світі людина!
Стиглий серпень вже знов за вікном,
Паленіє червона калина,
За святковим, багатим столом
Найрідніша зібралась родина.
Свидетельство о публикации №114073004168