Гра з минулим
Минуле знай та в нього вчись -
Етапом буде в майбуття,
Не спокушайся й не журись
Швидкоплинності життя.
Елегій давніх не співай,
Зразків на щастя не бери,
Нікчемного не повторяй,
А сам прийдешнєє твори.
Є розум, сила, воля, честь,
Швидкість думок, душі порив –
Коли настане творча вись,
Радій потічку влучних слів.
Або чекай жадану мить,
Що до щасливчиків приходить,
Елегантність добрих мрій
Солов’я в тобі знаходить.
Плине ніч за божим днем
І(И) сон всю землю обнімає,
Швидко міцно засинає
(Кого не мучить цей тандем).
25.07. 2014р., Київ
Свидетельство о публикации №114073004098