Вiзьми безсмертя як НЗ
Тепер, коли ти ще живеш.
Візьми безсмертя як НЗ,
Коли ти сієш, а не жнеш.
Візьми безсмертя для душі,
Із рук того Хто може дати.
Хто смерть здолав тут на землі,
Хто має міць, і має владу.
Не треба жерви крові й діл Візьми безсмертя як дарунок
Ісусові ти лиш повір І Він подасть свій порятунок
Візьми безсмертя та гляди,
Щоб не спізнивсь його ти взяти.
Візьми безсмертя і тоді,
Ти вічність в небі будеш мати.
Коли є в смертному житті
Потіха, радість, спокій, згода
Смачненьке п’ємо і пісні
Лунають у серцях народу.
Коли чудове є життя
Недосконале і дочасне
То хай палає багаття
Думок про вічність і не гасне
Він е безсмертя для душі Господь що вічність наповняє
І ти до Нього поспіши, Сьогодні Він ще закликає
Свидетельство о публикации №114073001407
Виталий Петрюк 22.01.2017 08:04 Заявить о нарушении