Подяка тирану
Орлам двоголовим
Ми вдячні за зброю,
За ранок багровий,
За клич до розбою.
За хлопців забитих
Тупими стрілками,
За спалене жито,
Сплюндровані храми…
За труєні ріки,
Розбиті дороги,
За душі-каліки,
За думи убогі…
Велика подяка
За Жиру-горилу,
„Стрілка“, „Бонабака“ -
Огидливі рила…
Ординцю, ти топиш
Народ у крові…
„Душманами“ робиш
Ти нас, „шураві“!
За глум від Росії,
Маячні верзіння…,
Брехню від месії -
Вороже насіння…
Загарбує землі -
„Розширює мір“,
Затягує петлі
Сатрап-поводир.
Москві безголовій
Ми вдячні за війни,
За дружбу на крові,
За кулі надійні.
За те, що віками
Вчиняли навали,
Утоплять вас мами
Гіркими сльозами…
Гуляють Арбатом
„Совки“-вороженьки…
Балакають матом,
Паскудять на Неньку…
Все йде, все минає,
Казав наш Шевченко,
І ворог сконає,
Та житиме Ненька…
05 липня 2014 року
Свидетельство о публикации №114072900833