Недоторканiсть
Щоби на себе повинився.
В чужому оці видно порошину,
В своєму - не бачать і дровину.
Кожний хоче більше мати
Й ні за що не відповідати:
Аби в нього все було
Й йому за це нічого не було.
Нардепи, прокурори, судді
За кримінал свій непідсудні:
Закони пишуть і справляють,
Законно крадуть та вбивають.
За рівність всіх перед законом
Народ волить до Єврозони.
20.07. 2014р., Київ
Свидетельство о публикации №114072904827