Скотч

У кімнаті приглушене світло,
й помирає заряд телефону.
Думки ВСІ я збираю, на нитку,
по квартирі розкидані, знову.

Звично кажуть: «Ми дуже відмінні»,
я ж навпроти скажу - значно схожі.
А як знаєш, полярні магніти
не утримати навіть і скотчем.


Рецензии