Стlал Сулейман...

Лезги халкьдин шаир я вун,
Хайи элдин дамах инсан
,Михьи рик1ив за ваз лугьун
Чаз играми , чан Сулейман.

Ч!ехи авуна вун бубади,
Буба кьейила къуншиди
,Ваз гьуьрметдай лезги халкьди,
Вал дамахда, за Сулейман.

Муалим жедай ви т|вар кьаз,
Вакай суьгьбет ийидай чаз,
"Гомер" т!вар кьаз чида вун заз,
Вун чи экв я,чан Сулейман

К|ан я заз вун акваз вилиз,
шад жедай зи сефил рик!из,
Темен гуда вун квай чилиз,
Лезгийрин пайдах,Сулейман


К|елиз-кхьиз чидачир ваз,
Кьада ви т|вар кьил виневаз,
Дуьньядин пис гьалар акваз,
Туьк!уьрдай шиир, Сулейман


Рецензии