Зун гада ваз гъуьлуьз къведач

Ваз зун к!ан я, чизва хьи заз
Амма завай куьмек жедач ,
Гъавурда гьат, хъел къвемир ваз
Зун гада ваз гъуьлуьз къведач

Зенгерикай хийир авач
"Эхь" завай ваз лугьуз жедач ,
Вазни йифен ахвар амач,
Зун гада ваз гъуьлуьз къведач

Заз герек туш иер гафар
Абурухъ зун гьич ягъазмач,
Гьак! Акъудмир вуна йикъар
Зун гада ваз гъуьлуьз къведач

Ви хесетар бегенмиш туш
Вакай Рик!ин хиял жедач,
Язват!ани зун ваз лап хуш
Зун гада ваз гъуьлуьз къведач

Рик!из к!ани яр авач заз
Вахт хьайила вири жеда,
Мад сеферда лугьузва ваз
Зун гада ваз гъуьлуьз къведач.


Рецензии
Пара хъсан кхьена...
Куь рикlе даим къизгъин илгьам хьурай...
Куь шииратдин кlвал мадни гьяркьуь хьуй...
Амин

Камалдин Ильясов Кашкентви   04.08.2014 02:25     Заявить о нарушении
Сагърай зи играмми стха)вахъни еке агалкьунар хьурай

Саира Сефибекова   04.08.2014 08:41   Заявить о нарушении