Осiннiй вiтер обрива

Осінній вітер обриває
Останнє листя на гілках
І дощ холодний поливає
І відчай стогне по куткам
А сну нема і темінь в хаті
Все менше жити, все менше жити
Годинник смуток наганяє
А мить іде, а мить біжить
Як мало треба того щастя
Але недоля так скупа
Хоч плач, благай
Не хоче й слухати
А б’є й сміється без кінця
Останні краплі прошуміли
Стомився вітер за садком
А місяць виглянув з-за хмари
І кинув промінь у вікно
Не буду спати, а буду думати
Безрадісну думу свою
А може трапитись стомлюся
Стомлюся добре, та й засну

9 листопада 1997 року


Рецензии
Цікаво, метафорично, метафізично. Сподобалось!

Ли Чень Дао   29.07.2014 11:19     Заявить о нарушении