Осiнь

Тихо у лісі і пахне грибами
Листя пожовкле під ноги летить
Сонце промінням кленок зачепило
І він уже сяє,неначе горить

На галявині плаче берізка
Вітер буйний розвіє наряд
І лиш дуби, не мов велетні в казці
Міцно у шатах зелених стоять

«Чи правда, що прийде зима?»
Перелякано шепчуться лози
«Прийде зима, залютують морози»
У відповідь стогне верба


Рецензии