Бiла черемшина

Цвіте біла черемшина
В лузі за лозою
Кличе козак дівчиноньку
Гуляти з собою
Ой не піду, мій миленький
Боюсь поговору
Дуже грізний мій тато
Вижене із двору
Повір мені, моя мила
Я палко кохаю
І ніколи не залишу
Щастя своє в гаю
І повірила дівчина
Тим словам ласкавим
І нарвала черемшини
В лузі за лозою
Не гадала оділлється
Кохання сльозою
Повернулася дівчина
Додому з півночі
Вже зів’яла черемшина
У косах дівочих
А зимою колихала
Донечку Даринку
І співала, і ласкала
Маленьку дитинку
Рости, рости, моя доню
Не будь вередлива
Русокоса, синьоока
Будь дуже красива
Тільки не рви черемшину
В лузі, за лозою
Повірь мені
Оділлється те
щастя сльозою

10 листопада 1994 року


Рецензии