09. весна

ВЕСНЯНЕ СОНЕЧКО ПРИГРІЛО
І ВСЕ КРУГОМ ЗАЗЕЛЕНІЛО,
ПТАШКИ ЩЕБЕЧУТЬ ВСЕ ГУЧНІШЕ
І НА ДУШІ ВЖЕ ВЕСЕЛІШЕ.
А НА ГАЛЯВИНІ В ЛІСОЧКУ
ПУСТИВСЯ НАВТЬОКИ СТРУМОЧОК,
ВОДИЧКА ДУЖЕ БУРКОТІЛА,.
ТОМУ ЙОГО І РОЗБУДИЛА.
ХМАРИНКИ З ДОЩИКОМ ГУЛЯЛИ
Й НА ЗЕМЛЮ ВОДУ РОЗІЛЛЯЛИ,
ЗЕМЛЯ ПІД ДОЩИКОМ ПОМИЛАСЬ,
ВОНА ВІД СНІГУ ВЖЕ ВТОМИЛАСЬ.
А НА ДЕРЕВАХ ВСІ ЛИСТОЧКИ
НАДІЛИ ЗЕЛЕНІ СОРОЧКИ,
ВОНИ ДО КВІТІВ УСМІХАЛИСЬ
І НІЖНО З НИМИ ПРИВІТАЛИСЬ.
ЛИСТОЧКИ ТИХО ШЕЛЕСТІЛИ,
КВІТКАМ НА ВУШКО ШЕПОТІЛИ,
А КВІТИ, КОЖНА У ВІНОЧКУ,
ПУСТИЛИСЬ З НИМИ У ТАНОЧОК.
І , ПОВНЕ РАДОСТІ ВІДЕРЦЕ,
ВЕСНА ПРИНЕСЛА ВКОЖНЕ СЕРЦЕ.
НЕХАЙ І СОНЯЧНЕ ТЕПЛО
ДАРУЄ КОЖНОМУ ДОБРО.

04.04.12.

ОЛЯ ГОДНЯ
с.ГОРБАКІВ,


Рецензии