Санкцii Кадирова

Санкції Кадирова

Заборонено Обамі
Десь з’являтися в Чечні
Чи в костюмі, чи в піжамі,
Літаком чи на коні.

Грошові його рахунки
Арештовані в Чечні,
Ось такі тепер стосунки
Між державами сумні.

Та Обама й не бажає
Десь з’являтися в Чечні,
Й там рахунків він не має
Й смішно робиться мені.

Що Кадиров є у світі,
Гоноровий президент,
Що живе він в Грозном сіті
Й клоунади він агент.
27.07.14.


 

    


Рецензии