Ти моя, коли мрiя жива!

В необдуманий біль,
крізь торішню печаль
поринає душа у без мрій,
без вагання, в безкрай…

В тім безмежжі вона –
одинока й сумна,
невідвертим жива…

У печалі, й тоді
блудять світом сумні
дощові небеса…

В хмаровій із тривог,
стелить тиша туман
без думок…

По за край вічних снів,
де лишилась Любов –
у безтямній надії, самі
ми й раніше були…

Ділять нас на чужих,
або ж більш ніж близьких
затолочені злобою днів
не зізнання слова…

Ти була і ти є,
як отой небокрай, лиш моя,
де я буду твоїм…


Рецензии