Те юбеск, те адор...
РЕФРЕН:
О стеа , рэтэчитэ ын ноапте ,
Ка фулжер ын ноурь се збате .
Ши - шь фрынже арипа ын збор ,
Ын черул романцей де амор...
1.Те юбеск .Те адор .Те имплор :
- О , флоаре тандрэ де амор ,
Еу фэрэ тине ам сэ мор -
Ну мэ пэрэси , урсито.
РЕФРЕН:
2.Мэ юбешть , кунунат ку пэкат , -
- О , флоаре тандрэ де амор ,
Еу фэрэ тине ам сэ мор -
Рэстигнит пе прагул веций .
РЕФРЕН:
3.Аний трек , аний кург , аний фуг...
- О , флоаре тандрэ де амор ,
Сортитэ , - уникул меу дор ,
Невастэ , сплендидэ ка луна .
РЕФРЕН:
(вариант романса "О стеа рэтэчитэ")
Свидетельство о публикации №114072508159