Ранкове

    Ранок встає над водою річною
    Дрімотними, тихими звуками.
    Сивою все обійма пеленою
    Туман, що стелився над луками.

    Верби у плеси віти схилили,
    Тихенько дрімають, колише вода.
    Вітер прокинувся, подих окрилив,
    Світанок у ночі зірки викрада. 


Рецензии