Хай схаменеться Росiя

Тетяна Майданович
ХАЙ  СХАМЕНЕТЬСЯ  РОСІЯ

Хай схаменеться Росія!
Бажаю їй тільки добра.
І в неї – дорога синя
Того, що в Украйні, Дніпра.

 Ось рядом – і в неї ниви
 І людні будинки й двори,
 То хай здіймає над ними
 Барвисті свої прапори.

Хай схаменеться Росія –
І меч не бере проти нас!
Хай смерть в Україні не сіє
Негласна російська війна.

Нема для неї кордонів,
Немає межі для брехні.
До нас, в міста безборонні,
Ввірвались ординці страшні.

Не хоче гвардія наша
Так підло стрілять, як вони –
Підступно-веселі  «ра`ша»,
Ула`зливі змії війни.

Поповнення й зброя з Росії,
Вбивають, беруть у полон
Ті ввічливі лицедії,
Що топчуть Господній Закон.

Видумувать  у`тиски – годі!
Бо вернеться  ваша брехня…
Горить небокрай на Сході,
Молюсь при народженні дня:

– Нам, Боже, в поміч –   гармати
Твоя зупиняє Любов,
І танки, що там диверсанти
Ще пишуть: НА КИЕВ, НА ЛЬВОВ.

Спини  словесні атаки,
Що роблять з людей – ворогів!..
Як міни  таємні, – на танках
Той напис про Київ і Львів.

В містах України: «Рассия!»
Кричать, злоуми`сно ревуть.
В очах – по-ординськи сіра,
Стара завойовницька муть.

Знов після Кремлівсько-ханських
Наказів – плач вдів , матерів:
В могили, що поруч «афганських»… –
Хоронять батьків і синів.

До Бога несе свої сльози
Сирітсько-вдовина біда.
Де втратили істину й совість,
Там зникли і світло, й вода.

Ось відео: біля Слов’янська
Один із брехливих тих псів,
А на камуфляж, як у блазня,
Зі  с р і б л а  хреста почепив.

Безкарно-блудно сміється:
«Здесь русские земли лежат».
Ти, Господи, зриш кожне серце:
Це самообман – чи олжа?

Це вірні диявола слуги
Чи є поміж ними й сліпці?
Не досить тут військ потуги,
Їх душі – у Тебе в Руці.

Запалюю свічку… Благаю:
– О Господи, їх вразуми!
Спини ту криваву зграю,
Навчи їх, як жить між людьми.

Нам сили додай святої,
І віри, й Любові додай.
Без Тебе, Боже, не встоїть
У правді і мирі  наш край.

Воєнні «вбивці в законі»
Зневажили Неба Завіт.
Навіки, Боже, й сьогодні
Храни Україну і світ!!!

Хай схаменеться Росія,
Бажаю їй тільки добра,
І хай наш стяг жовто-синій,
Права` і волі святині
Прийме`  й росіянин – як брат.

Ми Духа Святого в серці
Стяжать будем радісно з ним,
Як вчать  Антоній Печерський
Й Саро`вський  (і наш!) Серафим…
06.07.2014


Рецензии