Каханне

         
 Каханне  сваё ўспамінаю,
 Дзяўчынку  маю  як у сне
 Цудоўную,  мілую, добрую ,
 Што першай  была ў мяне
            Было мне гадочкаў трынаццаць
            Кахая пазнаў  я шмат мук
            Суседкай  было  маё  шчасця
            Каханым ёй быў я -- хлапчук
 Вучылася  «шчасця» ў школе
 Адзета,  як  я,  ў паркаль
 І  з хлопчыкам  іншым сядзела
Як  быццам  на зло мне, на жаль   


Рецензии
Першае каханне вельмi добрае! Дзякуй

Валентина Кавецкая 2   03.09.2014 10:54     Заявить о нарушении