Dark water for Appolinaria

Why are you feel sad, dark water?
Simply know you our dirty secrets
I don't know how I can help you
Even if I promise many years ago

If you gon' belive me
I'll try my best sides
And I'll be friend or brother
Maybe even closer...

Anyway I feel that
Know I why your eyes dark
Anytime so sadly
Looking near me


Рецензии