Рамзан Къадыроваз

Иесивал ийизвай хуьр-убадин,
Рамзан – кьегьел хва я Къадыр бубадин.
А, къван-къванцел аламачир еридал,
Къе дамахар ийизва, къвез, вирида.

Икьван ч1авал акун тавур аламат –
Хкажна са шумуд зурба дарамат.
А ягъ-кьиникь акур бедбахт эллериз,
Ислягь уьмуьр къалурнава вилериз.

Мад вуч к1анда? Хуьзва халкьдин секинвал,
Дуланмиш жез ганва гьар са мумкинвал.
Эгер ам за акунайт1а мукьвалай,
За а касдин шад яз кьадай юкьвалай.

Лугьумир хьи, ибур кьуру гафар я.
Ам чиченриз кьисмет хьанвай гатфар я.
Рамзаназ за лугьузва къе; Баркалла!
Амайбуруз жувалай чешне къала!!!

Сажидиназ хуш я кьегьал инсанар,
Халкьдин гьар са кар ийизвай хъсанар.
Къуй гьар сана гьам хьтинбур мад хьурай!
Чи ислягьвал дак1ан ксар - яд хьурай!


Рецензии