***

Ніч була і м'яка і яскрава,
Синє небо- кристал, аметист.
Яка музика добра лунала,
Як твій погляд був лагідний чист!

Келих твій відбивав справжні зорі,
Що зі швидкістю думки чи сна
Проникали крізь скло і, прозорі,
Наче сльози, зникали. Хто зна,

Який вітер в країні повіє
І якою ще буде війна...
Твої очи на мене радіють
І тому є у мене життя.


Рецензии
Хай же очі і душі радіють,
Не постійно триває війна,
Хай дівчата закохані мріють,
Позіхаючи біля вікна!!!

Володя Каплун   12.08.2014 05:57     Заявить о нарушении