Твоя

Любий чоловіче,
Ти-моя зоря.
Як тебе кохаю
Знаю тільки я.

За усі страждання,
За усі гріхи,
Подарунок божий
Ти, коханий, ти.

В кожного є доля,
В кожного свій час,
Зустріч ненавмисна
Здивувала нас.

Все колись минеться-
Радість і журба.
Доки серце б'ється
Я навік твоя.


Рецензии