Незалежная
Где разрешают покурить,
Два немца, встретив двух хохлов
К ним подошли поговорить....
"О Русские!"- Воскликнул Фрэд
Через губу, небрежно,
Хохол ответил -"Вовсе нет!
УкрАинцы... из Незалежной"...
"У нас СВОИ и флаг, и герб.
Гимн Украинский тоже"...
И удивился немец Фрэд :
"А внешне так похожи"...
"А как узнать Эту страну?"
Спросили немцы у хохла...
"А Севастополь знаешь? Ну?
Оце и е Моя страна"...
И удивился немец Фрэд
(Может не так спросили)
Там воевал у Фрэда дед
"Так это же Россия!"...
"Ну что тебе ещё назвать,
Донецк тебя устроит"...
И немец стал подозревать:
Хохлы наверно "тролят".
Дед воевал С РОССИЕЙ,
В Донецке ранен был...
И немцы порешили
Хохлам убавить пыл:
"А как по Вашему НОГА"
Спросили у хохла...
Хохол замялся -"Ну нога"...
"А как РУКА?" - "Рука"...
Чтоб окончательно понять
Зарыта где собака -
"А слово ЖОПА как сказать?"
Хохлы зарделись – "СРАКА"....
"Так вот с Чего и герб, и флаг...
И гимн СЕБЕ поёте,
Всего из за каких то СРАК?"
"НУ ВЫ ХОХЛЫ... ДАЁТЕ!!"
Для свідомих хохлов:
В Європі, в барі, біля столів,
Де дозволяють покурити,
Два німця, зустрівши хохлiв
До них підійшли поговорити....
"Про Русские!"- Вигукнув Фред
Через губу, недбало,
Хохол відповів -"Зовсім ні!
Українці... що люблять сало "...
"У нас СВОЇ і прапор, і герб.
Гімн Український теж"...
І здивувався німець Фред :
"А зовні так схожі"...
"Як дізнатися про Цю країну?"
Запитали німці у хохла...
"А Севастополь знаєш? ну?
Оце і є Моя країна"...
І здивувався німець Фред
(Може не так говорили)
Там воював у Фреда дід
"Так це все ж таки Росія"...
"Ну що тобі ще назвати,
Донецьк тебе влаштує"...
І німець став підозрювати:
Напевно він жартує
Дід воював З РОСІЄЮ,
У Донецьку поранений був...
І німці порішили -
"Він може все забув"
А як по Вашому НОГА"
Запитали у хохла...
Хохол зам'явся -"Ну нога"...
"А як РУКА?" - "Рука"...
Остаточно щоб зрозуміти,
Де зАрита собака -
"А слово ЖОПА як сказати?"
Хохли зашарілися - "СРАКА"....
Так от з Чого і герб, і прапор...
І гімн СОБІ співаєте,
Всього за якихось СРАКОВ?"
"НУ ВИ ХОХЛИ... ДА...ЄТЕ!!"
Свидетельство о публикации №114072304007
Хорошо написано, во всех отношениях.
Курбатов Алексей 23.07.2014 12:27 Заявить о нарушении