Скажи, чому
І це ж обіцяю тобі -
Виконувати не збираюсь
Чому, скажи?
Чому куштую на смак твої сльози,
Чому дозвонитись не можу тобі,
Чому не кохати тебе я не можу,
Чому, скажи?
Четверту ніч я спати не можу,
Безсонні ці ночі дарую тобі.
Чому всі вірші я пишу лиш для тебе
Чому, скажи?
Тринадцять цих стін мурдують охочих,
Врятуватися зміг, до тебе іду.
Іду я в нікуди, іду серед ночі
Скажи лиш, чому?
Свидетельство о публикации №114072301269