Эпiграма на д-ра Бабiнгтона, святара

In answer to one who affirmed of
a well-known Character here, Dr B--,
that there was Falsehood in his  very
looks -
       Р. Бёрнс

Не хлусяць вочы ў яго,
Павінен я сказаць,
А чэсна кажуць, што ўладар - круцель,
Ні даць, ні ўзяць!


Рецензии